House Rules II

Een voorschot wordt bepaald door verschillende factoren zoals de stijl, details, kleuren keuze enz. en er is een voorschot vereist voor alle tattoo afspraken.

Het voorschot is onderhevig aan veranderingen op basis van de grootte van het ontwerp, de tijd die nodig is voor tatoeage afspraken, alsmede de aantallen afspraken die nodig zijn om uw tattoo te voltooien.

Uw voorschot word afgetrokken van de uiteindelijke prijs van uw tattoo.

U moet minimaal 48 uur op voorhand ons op de hoogte stellen als uw u afspraak wil veranderen. Als u dit niet doet, zal u het volledige bedrag van het voorschot verliezen.

Als u uw afspraak annuleert zonder geldige reden, leidt dit tot het volledige verlies van uw voorschot. GEEN UITZONDERINGEN !

Als u een aangepast ontwerp wilt hebben, moet u minimaal 25 euro voorschot betalen, dat is gebaseerd op kleur, grootte, ... Deze borg wordt niet terugbetaald. Houd er rekening mee dat de artist zijn tijd en moeite in uw ontwerp steekt om iets voor u te creëren. Je ziet je ontwerp maximaal 48 uur voor de dag van je tattoo. U mag het ontwerp niet meenemen, GEEN foto's, video's maken of wat dan ook! Als u het ontwerp echt leuk vindt, maar u bent niet zeker of u ze al wil plaatsen, dan kunt u het ontwerp kopen tegen de prijs die de kunstenaar suggereert.

We doen gratis tattoo touch-ups als u eerste check-up binnen 4 weken plaatsvindt na het plaatsen van de tattoo en een tweede opvolging binnen een periode van 6 maanden. Als u de juiste instructies voor nazorg niet heeft gevolgd, moet u de touch-up zelf betalen. Touch-ups van tattoos op handen, vingers, voeten zijn niet gratis. Hetzelfde geldt voor witte inkt tattoos en andere gebieden waarvoor je tattoo artiest je heeft gewaarschuwd. Vraag om meer uitleg aan je tattoo artist.

U kunt uw eigen droomontwerp meebrengen, zolang het op papier of een foto is, wij raden u aan geen foto's van op uw telefoon of andere apparaten mee te brengen.

Als je een tattoo hebt gezien op iemand anders en je zou graag hetzelfde willen hebben, houd je er rekening mee dat het kopiëren van iemand anders werk niet is wat we doen, maar breng het zeker mee en we zullen samen een aangepast ontwerp voor jou maken. We kopiëren hier geen werk van andere artists!

Hoe werkt een voorschot?
Bij het bespreken van uw tattoo en het inboeken van afspraken wordt een voorschot gevraagd. Wij hebben geen bankcontact, enkel cash.
Dit voorschot vervalt indien u niet zou opdagen of te laat zou afzeggen: minder dan 2 WERKdagen voordien; maandag, dinsdag en donderdag zijn wij gesloten, dus werkdagen zijn woensdag en van vrijdag tem zondag. Gelieve tijdig te bellen voor een annulatie. Afzeggen per email kan hier niet. 
Annulaties die tijdig gebeuren kunnen hun voorschot terugkrijgen in de vorm van een kadobon, die is 1 jaar geldig.
Annulaties voor gastartiesten kunnen onder geen enkele omstandigheden teruggevorderd worden, ook niet als u ruim voordien bent. Onze gasten boeken hun vliegtuigtickets en reis gebaseerd op onze boekings.

U voorschot schuiven we ook telkens door naar uw volgende afspraak (indien meerdere sessies nodig zijn) en wordt dan van uw laatste sessie afgetrokken.
Indien u altijd netjes uw afspraken nakomt dan betekent een voorschot dus geen extra onkost!

Indien uw voorschot wel vervallen is door een laattijdige annulering, en u hebt nog andere afspraken staan die u wenst na te komen, dan wordt er van u een nieuw voorschot verwacht als garantie voor de overblijvende datums.